Maak je levensplan!

 

Soms zien we het niet meer zitten, zijn we doelloos en gedesoriënteerd.
We hebben dan vaak het gevoel geleefd te worden. Hoe krijgen we de touwtjes weer in eigen handen? In onze westerse maatschappij hebben we een hoge leeftijdsverwachting. Hoe ga je die jaren invullen? Wat je gaat worden en wat je nog kunt bereiken, hangt af van je mogelijkheden, je levensomstandigheden én vooral van de keuzes die je maakt.

Een van de belangrijkste problemen die je wilt oplossen is: hoe schep ik orde in al die dingen die ik in mijn leven nog wil verwezenlijken?  Het nieuwe boek Hoe maak ik mijn levensplan? helpt je daarbij. Het is een leidraad en een praktische handleiding om jouw levensplan uit te bouwen. Een persoonlijk plan met je doelen, prioriteiten en planning. Stap voor stap volg je een programma waardoor je na enkele weken jouw eerste levensplan voor elkaar hebt.
Het uitwerken van een levensplan op papier is één ding, het realiseren daarvan is vaak veel lastiger. Daarom bevat het boek een zogeheten wilstraining. Train jezelf om nieuwe gewoonten aan te leren of slechte gewoonten af te leren, door te zetten tot je een doel bereikt hebt en de hulp in te roepen van je onderbewustzijn of gewoon van andere mensen.
Hoe maak ik mijn levensplan? is geen leesboek, maar juist een werkboek.
Wat jij eruit haalt is volledig afhankelijk van wat je erin stopt.
Succes bij het uitbouwen van je leven! Maak er een persoonlijk succesverhaal van, waar jij en zij die jouw leven delen gelukkiger van worden.

De auteur, Frans Rochette, is al geruime tijd geleden gepensioneerd. Een eerste druk van dit boek verscheen al in 1999 en was al snel uitverkocht. Het bijzondere was dat de meeste mensen die in dit thema geinteresseerd zijn, niet de jonge mensen zijn die hun leven nog voor zich hebben, maar juist mensen die de veertig al flink voorbij zijn en zich op hun leven willen heroriënteren.

 

 

3 thoughts on “Maak je levensplan!

 1. Henneke Vos Beantwoorden

  Waar kan ik het bovenstaande boek : Hoe maak ik mijn levensplan; kopen/bestellen.

  Tevens heb ik mijn emailadres gewijzigd.

  Mte vriendelijke groet,
  Henneke Vos

  • Paul Bericht auteurBeantwoorden

   Hanneke,

   Iedere boekhandel heeft het. Bijvoorbeeld: als je op de blauwe woorden klikt in het bericht, ga je automatisch naar de boekhandel Bol.com

 2. Pingback: Leef het leven zoals je laatste dag op aarde | 50pluswereld | Maakt verstandige senioren slimmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*