Vrijwilligerswerk: zoekt en gij zult….

Vrijwillig aan de slag is heerlijk. Het werkt aan twee kanten. U als vrijwilliger doet sociale contacten op, krijgt voldoening, heeft een zinvolle tijdsbesteding en draagt bij aan een betere samenleving. En van de andere kant zal de organisatie of particuliere vrager heel veel profijt kunnen hebben van uw kennis, ervaring en inzet. Vrijwilligerswerk is zo breed en zo smal als u dat wenst. Het is niet altijd zo dat u vast zit in uw eigen agenda. De mogelijkeden zijn immers onuitputtelijk.

Om het vinden van vrijwilligerswerk te vergemakkelijken, treft u onderstaand per provincie en plaats een verwijzing aan naar een website bij u in de buurt.
Staat u als aanbieder niet op de lijst? Stuur dan een mail aan desk@50pluswereld.nl en de lijst wordt met uw gegevens aangevuld.

Friesland

Groningen

Drenthe

Flevoland

Overijssel

Gelderland

Utrecht

Noord Holland

Zuid Holland

Zeeland

Noord Brabant

Limburg

1 thought on “Vrijwilligerswerk: zoekt en gij zult….

 1. W. van der Hoek Beantwoorden

  Beste,

  Voor-elkaar is een club met leden die hun hart op de goede plek hebben zitten.
  Bijna alle Nederlanders en Vlamingen hebben huisdieren en daar wordt gelukkig goed voor gezorgd. De vakantieperiode komt er weer aan en dan moet er een oplossing gevonden worden voor de verzorging van de achterblijvende huisdieren.
  Als 10 jaar functioneert voor-elkaar erg goed.

  Veelal senioren, serieuze mensen met veel vrije tijd schieten graag te hulp en willen komen oppassen. Misschien is niet iedereen op de hoogte van deze zinvolle vrije tijd in vulling na de pensionering.

  Kijk eens op https://voor-elkaar.net
  en misschien hebben we u overtuigd dat het de moeite waard is.

  Met vriendelijke groet het voor-elkaar team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*