Start stemmen voor Evergreen Top 1000

De stembus voor de Evergreen Top 1000 is open. Tot en met 11 september kiezen luisteraars hun favoriete evergreens via www.nporadio5.nl. De keuzelijst biedt platen die de luisteraar van NPO Radio 5 nog altijd raken en de Evergreen Top 1000 tot de best beluisterde week van het jaar maken.

De Evergreen Top 1000 klinkt van 21 tot en met 25 september op de nostalgische publieke zender.

In de stemperiode draait NPO Radio de hele dag platen uit de keuzelijst. Evergreens van The Beatles, ABBA, Elvis Presley, Cliff Richard en The Everly Brothers, maar ook Boudewijn de Groot, The Cats, George Baker Selection en Willeke Alberti. Govert van Brakel presenteert elke dag twee maal het Evergreen Top1000 journaal met het laatste stemnieuws, leuke en interessante evergreenfeitjes en statistieken.

Vrijdag 11 september sluit de stemperiode af met de stemfinaledag. Niet alleen luisteraars kiezen dan nog hun favorieten, ook bekende Nederlanders die daarvoor in de Radio 5 studio langskomen.  Maandag 21 september om 7.00 uur start de zevende editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. De publieke nostalgische zender draait tot en met vrijdag 25 september 19.00 uur duizend evergreens. De NPO Radio 5 presentatoren tellen in 5 dagen af naar de nummer 1. Vorig jaar bereikte de populaire week op NPO Radio 5 ruim 2,8 miljoen Nederlanders.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*