Scheurkalender: wie wil dat nog?

Het is al jaren een populair geschenkje met de kerst: de scheurkalender. Iets met meestal rond de 365 pagina’s – waarbij de ontvanger van dit cadeautje wordt verondersteld het op te hangen in het toilet. Lekker makkelijk.  Maar is dat ook zo? Enkele jaren terug was ik ook de gelukkige ontvanger en hing het braaf op in het toilet. En hoewel ik daar iedere dag op bezoek ging (!), betrapte ik me gedurende het jaar er toch op dat ik niet meer de moeite nam om weer een blaadje af te scheuren (of te lezen).  Is een scheurkalender nog wel van deze tijd of is de ene scheurkalender de andere niet?  Aan overvloed geen gebrek: een vlotte zoektocht levert al 129 scheurkalenders op voor 2018 (zie bijvoorbeeld hier ).  Maar voor mij hoeft het niet, geen zin meer in.  Maar ik ben vast de enige.

 

 

Gerard Vroechop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*