Nederlandse B&B in Italië (en bekend van TV)

In de Italiaanse Apennijnen is de Nederlandstalige B&B La Chiave van Maarten & Dominique. Een enorm gastvrij stel dat niet zo lang geleden in een uitzending van Ik Vertrek te zien was. Kijk op deze pagina voor meer informatie over die uitzending.

 

La Chiave is een voormalige boerderij uit de negentiende eeuw, met nu drie gastenkamers.  In onze tuin staan twee ingerichte, comfortabele tenten en een zwembad. Er is een gezellige cantina, waar het uitgebreide ontbijt ’s ochtends klaarstaat. De cantina is altijd open, er zijn spellen en er ligt informatie over leuke activiteiten.

In de omgeving zijn talrijke wandel en fietsroutes waaronder de bekende ‘Via degli Dei’.  De cultuursteden Bologna (30 min.) en Firenze (50 min.) zijn vlakbij en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij vertellen onze gasten graag welke andere leuke dingen er in de buurt te doen en zien zijn.

Drie keer per week (op dinsdag, donderdag en zondag) is er de mogelijkheid  in de tuin aan te schuiven voor ‘la cena’ het avondeten.

 

Informatie en boeken via de website: klik op deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*