Even lekker weg, maar ook zo weer thuis

Heeft u even geen behoefte aan telefoon, post of huishoudelijke klusjes waar maar geen einde aan lijkt te komen? Of wilt u op elk gewenst moment van de dag tijd voor uzelf? Waarom gaat u er dan niet even lekker tussenuit? Op vakantie gaan hoeft niet te betekenen dat u 2 weken naar het verre oosten gaat. Er zijn verschillende mogelijkheden om er toch even tussenuit te gaan voor ieder budget, elk tijdsbestek en aan hand van ieders persoonlijke voorkeur. Ik heb voor u een aantal opties beschreven waar u waarschijnlijk niet meteen aan zult denken, maar die u toch het ultieme vakantiegevoel kunnen geven.

Weg van huis, maar toch een beetje thuis.

Een Bed & Breakfast is de ideale verblijfplaats als u houdt van sfeer en warmte. U verblijft in een woonhuis en proeft ook deze sfeer. De eigenaar en/of eigenaresse kan u waarschijnlijk alles vertellen over de hotspots in de omgeving, met een vorm van enthousiasme die geen enkele brochure bevat. Daarnaast zullen zij u voorzien van een ontbijt wat met liefde voor u wordt bereid.

Een tweede huis, waar u maar wilt.

Zou u er graag regelmatig tussenuit willen, maar heeft u ook graag de luxe en het comfort van thuis? En kunt u maar geen genoeg krijgen van de natuur of het uitwaaien op het strand? Dan is een mobiele bungalow wellicht wat voor u. U kiest de plek waar u naartoe wilt gaan en neemt uw tweede mobiele huis gewoon met u mee.

Ook kunt u kiezen voor uw eigen chalet, deze zijn er in standaard uitvoeringen, maar worden ook op maat gemaakt; zo krijgt u een chalet die aangepast wordt aan uw specifieke wensen. Zelfs de indeling van de chalet kan worden aangepast.

Overnachten op een bijzondere locatie.

Er zijn veel bijzondere locaties in Nederland, waar u nog nooit zelf aan heeft gedacht, maar waar u ook kunt overnachten. Een voorbeeld hiervan is het slapen in een kerk of in een vuurtoren. Er zijn talloze mogelijkheden, voorzien van luxe of juist niet. Supertrips is een van de aanbieders die deze bijzondere overnachtingen aanbiedt. Zo bieden zij de mogelijkheid om te slapen in een Mongoolse Yurt.

Ook leuk:

 

 

Heeft u al kriebels gekregen om er tussenuit te gaan? Prik een datum, maak een keuze uit de vele verblijflocaties en het belangrijkste: geniet ervan!

 

 

Floor van Sandt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*