Leeswerk : Dan word je opeens opa en oma

Nederland heeft een recordaantal opa’s en oma’s, en dit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Steeds meer vijftigers en zestigers krijgen op een goede dag te horen dat ze opa of oma zullen worden. Als grootouders zijn ze een nieuwe, vitale groep die meestal nog midden in het leven staat. Al dan niet nog werkend, maar hoe dan ook gehecht aan de voortgang van een eigen leven.

De boodschap dat je oma en opa wordt gaat dan ook gepaard met allerlei gevoelens.  Naast de blijdschap duikt ook de vraag op: wat betekent dat voor ons eigen leven? Wat wordt er van ons verwacht? Hun leven gaat zich opeens afspelen tussen drie of vier generaties: zijzelf, hun kinderen, hun kleinkinderen en soms ook nog hun eigen ouders.

Dan word je opeens oma en opa is een onmisbare, veelzijdige gids  voor startende grootouders die het grootouderschap met raad en daad terzijde kan staan in allerlei uiteenlopende situaties. Zoals bijvoorbeeld:  wel of niet oppassen. Maar vooral hoe je nog meer kunt genieten van die bijzondere band met je kleinkind(eren).

 

Verkrijgbaar vanaf 3 november

Dan word je opeens opa en oma
door Heleen Crul
Prijs: € 20,-
ISBN: 9789021564005

Bestellen kan overal, bijvoorbeeld hier of hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*