Gezocht: tips voor revalidatie thuis

Het Revalidatiefonds heeft een bijdrage gegeven aan het verzamelen van tips en ideeën voor het verbeteren van revalidatie thuis. Iedereen die een tip, goed idee of plan heeft wordt opgeroepen dit te melden bij de Week Chronisch Zieken (info@chronischziek.nl). Laat van u horen in het belang van revalidanten en mantelzorgers!

Revalidatie na ziekte begint vaak pas echt in de thuissituatie en vraagt veel van patiënten en mantelzorgers. Heeft u ervaring met revalidatie thuis en heeft u een tip of idee dat hierbij van nut is? Heeft u een goede ervaring met een hulpmiddel dat de zelfredzaamheid vergroot? Heeft u misschien een nieuwe, verassende toepassing van een hulpmiddel ontdekt?

Deel uw ervaring. Geef uw tip of idee door aan ons zodat wij deze bekend kunnen maken en iedereen ervan kan profiteren. Heeft u misschien een plan waar u steun bij nodig heeft? Laat ook dat ons weten, wellicht kunnen wij u verder helpen.

De mensen met de beste tips, ideeën of plannen worden uitgenodigd om deze te presenteren op de Zorgvernieuwingsdag in de Week Chronisch Zieken op 10 november 2014. Het programmadeel over revalidatie zal voor iedereen live te volgen zijn via het internet.

Kijk naar Week Chronisch Zieken, die overigens van 7 tot 13 november plaatsvindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*