Evergreen Top 1000 : stemmen kan weer

NPO Radio 5 presentatoren Manuëla Kemp en Jan Rietman hebben het startsein gegeven voor de stemperiode van de Evergreen Top 1000. Luisteraars kunnen van 17 tot en met 21 oktober stemmen op hun favoriete evergreens via www.nporadio5.nl

In de stemperiode draait NPO Radio 5 de hele dag platen uit de keuzelijst. Evergreens van bekende binnenlandse en buitenlandse artiesten zijn te horen. Onder andere The Beatles, ABBA, Elvis Presley, Cliff Richard, Boudewijn de Groot, Rolling Stones, Aretha Franklin en Frank Boeijen komen voorbij deze week. Govert van Brakel presenteert elke dag tweemaal het Evergreen Top 1000 journaal met het laatste stemnieuws, leuke en interessante evergreenfeitjes en statistieken.

Vrijdag 21 oktober sluit NPO Radio 5 de stemperiode af vanuit het Openluchtmuseum in Arnhem. De hele dag komen bekende Nederlanders langs in de studio waar ze hun favoriete evergreens laten horen. Luisteraars zijn ook van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website van NPO Radio 5.

Maandag 7 november om 12.00 uur start de achtste editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. De Evergreen Top 1000 is tot en met vrijdag 11 november elke dag tot 20.00 uur te horen. Dinsdag tot en met vrijdag begint de Top 1000 al om 7.00 uur. De presentatoren tellen in vijf dagen af naar de nummer 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*