Een 50+-vluggertje heeft zo zijn voordelen

| Geen reacties

Een 50+-vluggertje heeft zo zijn voordelen

Het klinkt natuurlijk geweldig als je urenlang sex kunt hebben. Een lange romantische en sexy avond eindigend in een schier eindeloze vrijpartij met een fantastische climax. Wow….

Maar vaker is de werkelijkheid verderop. Geen tijd, te druk, te moe, het sociale leven, de zorgen en ook gewoon de sleur doen veel mensen nadenken als ze wordt gevraagd wanneer die lange lange nacht voor het laatst was.

Maar waarom lang als het ook wat sneller kan? Bij een vluggertje denk je misschien aan de tienertijd of vreemdgaan, maar een vluggertje is eigenlijk sex-zonder-dat-het-veel-tijd-kost.

En dat is tegelijkertijd ook een probleem: hoe ouder je wordt, hoe langer het duurt voordat je opgewarmd bent. Het kost even meer tijd om die seksuele opwinding tot bloei te laten komen. Dus wat is goede raad?

* Bereid een vluggertje voor. Zit jij op je werk? Begin vast romantische en sexy smsjes te sturen: Ik hou van je, ik vind je lief, ik vind je lekker, ik heb zin in je, begin met een populaire fantasie. Het voordeel is dat zowel jij als je partner al wat opgewarmd worden en dat is nu net de bedoeling.

* Gebruik glijmiddel. Als er te weinig voorspel is, loop je de kans dat dingen wat stroef verlopen. Ook goed: hou een vibrator in de buurt en gebruik dat.

* Een vluggertje is niet synoniem met haar de kleren van het lijf rukken. Begin met knuffelen, omhelzen, strelen, kussen en kleed elkaar dan langzaam uit.

En als je dan klaar gekomen bent blijf nog een tijdje lief voor elkaar: blijf elkaar nog even omhelzen en vasthouden. Een vluggertje is iets anders dan ‘wham bam, thank you mam’.

 

 


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*


Naar boven