E-mail: check toch nog uw spambox

| Geen reacties

E-mail e-mail e-mail: bijna alles is tegenwoordig via de e-mail.  Maar juist vanwege die massieve verschuiving van gewone post naar electronische post wordt u e-mailbox flink volgegooid met berichten. En uiteraard is daar ook heel veel reclame tussen en berichten waar u helemaal niet op zit te wachten: bijvoorbeeld mails van oplichters die u uw bankgegevens willen ontfutselen. De meeste mailprogramma’s gaan alvast voor u aan de slag en fungeren als een voor-sorteercentrum: mails waarvan zij vinden dat het ongewenst is, werpen ze direct in de zogenaamde spam-box. In principe komt u die mail niet meer tegen en dat is een goede gedachte.

Maar: die sorteerfunctie werkt nog niet 100% en dus komt er soms toch mail in uw IN-box (u kunt deze dan alsnog aanmerken als Spam), maar erger is het als nuttige berichten door uw eigen mailprogramma in de Spam-ban worden gedaan: die bent u dan gewoon kwijt. De laatste tijd blijken de spam-filters van de e-maildienst van Google, gmail, nogal strikt te werk te gaan, waardoor er teveel als spam wordt gezien.

Tip: controleer een keer per week uw spambox en lees dit globaal door om te controleren of u iets mist wat toch goedbedoeld voor u was.

 

 

 


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*


Naar boven