Campervillage oplossing voor senioren-nomaden

Het komt steeds vaker voor dat stellen na hun werkzame leven besluiten om de wijde wereld in te trekken, bijvoorbeeld met een camper of een boot. Het huis en eventueel het bedrijf is verkocht en van het geld op de bank is dan prima een mooie camper te kopen: alles erop en eraan en rijden maar. En dat kan een trip worden van een jaar, twee jaar of soms permanent.

Feit is echter wel dat je dan geen ‘vaste verblijfsplaats’ meer hebt in ons mooie Nederland. En dat levert ook ongemak: geen postadres dus wat is het correspondentiepunt voor banken, verzekeringen, (pensioen) uitkeerders?

De gemeente Venlo heeft in samenwerking met Roompot Vakantieverblijven een nieuw concept hiervoor ontwikkeld: Campervillage.

De voordelen zijn:

  • door een kavel op basis van erfpacht te huren, wordt u officieel erkend als ‘bewoner’ en kunt u ingeschreven worden in de Gemeentelijke Basisadministratie
  • u krijgt een postadres in Nederland

De prijzen voor een lege kavel starten bij 1650 euro per jaar. Campervillage is vanaf juni 2012 in bedrijf. Kijk hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*