30 dagen challenge – Stoppen met snacken. Schrijf je gratis in en doe mee!

Wil je het nieuwe jaar echt goed starten en stoppen met snacken? Doe dan mee aan de gratis challenge Stoppen met snacken van Carien Karsten. Na aanmelding vind je dagelijks een opdracht met uitleg!

Karsten, auteur van het recent verschenen Stoppen met Snacken, laat zien hoe je ‘snackgedrag’ wel kunt veranderen. Wil je niet meer in de verleiding komen om meer te eten dan nodig is, dan moet je het emotionele systeem veranderen dat hieraan ten grondslag ligt.

Klik hier om je in te schrijven en ontvang elke dag in januari een nieuwe challenge! 

Over het boek Stoppen met snacken. Reset je track

Nu écht stoppen met snacken!? Drie op de vier volwassen Nederlanders wil dit, maar de meesten lukt het niet de ‘craving’ te weerstaan. Wilskracht legt het op den duur altijd af tegen de sterke innerlijke drijfveer om toch die reep chocola karamel-zeezout, dat ijsje of die chips te eten.

‘Snel verandering’

Carien Karsten laat zien hoe je dit gedrag wel kunt veranderen. Wil je namelijk niet meer in de verleiding komen om meer te eten dan nodig is, dan moet je het emotionele systeem veranderen dat hieraan ten grondslag ligt. Ze maakt duidelijk hoe de biologie en psychologie van je beloningssysteem werkt en welke technieken je kunt toepassen om negatieve eetpatronen te doorbreken. Het zijn snelwerkende psychologische technieken uit mindfulness, EMDR, de Flash-techniek, Woosh en cognitieve gedragstherapie. Hiermee kun je binnen vijftien minuten van je gevoel van ‘craving’ afkomen.

Stoppen met snacken is een zelfhulpboek voor iedereen die zijn of haar eetgedrag onder controle wil krijgen en een gids voor diëtisten, psychologen, voedingscoaches en therapeuten die anderen bij hun eetproblemen willen begeleiden.

Carien Karsten is psycholoog-psychotherapeut, EMDR-practitioner en Flash-therapeut en geeft trainingen over preventie van stress en burn-out.

Klik hier om Stoppen met snacken te bestellen bij Uitgeverij SWP. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*