nov
22
do
+Genieten – Liever thuis @ Beursgebouw Eindhoven
nov 22 – nov 24 hele dag

Ontdek de kunst van het ouder worden

Op liever thuis! maak je kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders die laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of je nu komt kijken voor jezelf, je ouders, vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. De deelnemers staan voor je klaar met een uitgebreid advies afgestemd op jouw situatie.

Het aanbod op liever thuis! brengen we onder in drie categorieën:

Gemak

Elektrische fietsen, trap- en huislift, aangepast sanitair, auto-aanpassingen, audio- en visuele hulpmiddelen, en meer…

Ontzorgen

Maaltijdservice aan huis, boodschappendienst, thuiszorg, notaris, financieel advies, patiëntenverenigingen en meer…

Veiligheid

dec
15
za
Nederlands IJsbeelden festival 2018 @ IJsselhallen
dec 15 2018 – mrt 3 2019 hele dag
Nederlands IJsbeelden festival 2018 @ IJsselhallen | Zwolle | Overijssel | Nederland

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar  is: “Wereldberoemde verhalen”.  De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Allice in wonderland, Harry Potter en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt. leven.

De IJsselhallen wordt in de Kerstvakantie omgetoverd tot een Winterwonder Land. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza gemaakt. Een gratis plaza met kermisattracties, games en springkussens.