De beste Ipad/Tablet-standaard met exclusieve korting

Nederland staat nummer één in de wereldtop van tabletgebruikers: Ipads, Galaxy tabs: zo’n 51% van de Nederlanders maakt hier gebruik van.
En terecht: een tablet is een handzame platte computer, TV, routeplanner en thuisbioscoop ineen. En dan missen we nog een hoop andere mogelijkheden: spelletjes, bankzaken, digitale tijdschriften en kranten lezen. Geen wonder dat veel mensen een tablet kopen, naast een TV, PC of laptop. Maar ja, als je zo’n ding koopt is het een heel dun dingetje, dus moet er iets aan of iets omheen: een hoes of een standaard: iets om de tablet rechtop te kunnen houden zonder dat je dat ding in je handen moet houden.

Liggen, staand, hangen
De keus in tabletstandaarden is enorm. De meeste gaan er van uit dat je je tablet op tafel overeind moet kunnen zetten. Een prima idee, maar dan nog moet je vaak je hoofd buigen omdat je tafel nu eenmaal een stuk lager is dan je hoofd. Er zijn enkele houders die je aan de wand kunt schroeven, maar ja, dat is dan een vaste opstelling, dus niet zo flexibel in gebruik.
De redactie van deze site gebruikt op de zaak, maar ook gewoon thuis, een fraai staaltje van Nederlandse ontwerpkunst; De goos-e.
Dit is een standaard die er fantastisch uitziet: op een verzwaarde voet met een buigzame stang waarop een houder gemonteerd is. Je klikt de Ipad of Galaxy er zo in en je kunt al je favoriete dingen op ooghoogte doen. Beter is er niet. Standaard wordt er ook een tafelklem meegeleverd, zodat je de stand in die klem kunt monteren. Zelf gebruiken we de standaard de verzwaarde voet: ziet er geweldig uit, in verschillende kleuren en je loopt niet het risico op het beschadigen van je tafelblad. Maar die tafelklem is ook prima te monteren aan een bedrand of boekenplank in de slaapkamer. Is daar ook weer eens iets te beleven :).

Exclusieve maar tijdelijke korting
We hebben contact gelegd met de leverancier en afgesproken dat bezoekers van 50pluswereld gebruik kunnen maken van een korting van maar liefst 20% op de aankoopprijs. Deze korting is tijdelijk tot eind februari 2015, dus beslis snel! De goose-e is een absolute aanrader en verkrijgbaar in zes hippe kleuren!

tablethouder-goose-kleuren
Ga naar de website Goos-e, zoek de goede kleur, bestel het gewenste aantal en vul bij de bestelpagina de kortingscode 50pluswereld

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*